INSA Business School

INSA Business School

INSA Business School

INSA Business School 1986 yılında Barcelona‘da kurulan ve eğitim hedefi işletme, pazarlama ve iletişim üzerine olan bir üniversitedir. Özellikle kurumsal ve iletişim alanlarında firma uzmanlaşma ve özelleşme hedefindedir. Tarihi boyunca 10000 fazla öğrenciye eğitim veren okulun geniş bir iletişim ağı vardır. Bu iletişim ağı özellikle kariyer döneminde çok işe yaramaktadır.

INSA‘nın programları içinde lisans, yüksek lisans ve mba programları bulunmaktadır. Lisans programları 3 sene olup çoğu ispanyol okulunda olduğu gibi ispanyolca dilindedir ve 5000 euro civarındandır. Yüksek lisans programları ise 1 senelik olup ispanyolca ve ingilizce dilinde farklı seçeneklerle sunulmaktadır, ücretleri ise 2000 ile 6000 euro arasında değişmektedir. MBA programı olarak ise uluslararası mba programı ingilizce dilinde sunulmaktadır ve 8000 euro fiyatı vardır. INSA Business School‘un sağladığı en büyük avantaj fiyatlarıdır. Eğitim programları birçok okula göre çok daha ucuzdur ve bu sebeple öğrenciler tarafından çok tercih edilmektedir.

INSA‘nın bu kadar ucuz olmasındaki en temel sebeplerden biri programların temel seviyede ve az yoğunlukta olması. Açıkçası çalışan insanlara daha çok hitap eden programları vardır. Ya da hem çalışıp hem de okumak isteyen öğrenciler tarafından daha çok talep edilmektedir. Özellikle vize problemi olan bireyler yurtdışında okuyarak vize uzatmak istediklerinde INSA tarzı eğitim programları ucuz olan okullar üzerinden sürelerini uzatmaktadırlar.

Her ne kadar az yoğun eğitim programları ile eğitim kalitesi düşük gibi gözüksede aksine INSA eğitim konusunda çok iyi bir durumdadır ve eğitim kalitesi yüksektir. Eğitim derneklerine olan üyelikleri ve üniversiteler ile olan ortak hareket anlaşmaları ile uluslararası alanda eğitim veren üniversiteler arasında adını duyurmuştur.

Hem fiyatları ile uygun hem de eğitim kalitesi ile üst seviyede olan INSA Business School hakkında daha fazla bilgi almak için Eduhouse Yurtdışı Eğitim Danışmanlığından ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir